Praktiske oplysninger

Dansk Husflid Lemvig er en aktiv forening med spændende kurser og aktiviteter. Foreningen afholder foredrag og markeder med salg af husflid eller sætter noget nyt i gang, gerne i samarbejde med lokale. Alle er meget velkomne til at deltage i aktiviteter og arrengementer.

Hver torsdag kl. 14.00 - 16.30 er der mulighed for at mødes med andre, der strikker, væver eller har andre håndarbejder i gang, ligesom der er aftenåbent sidste tirsdag i måneden (sept-okt-nov), kl. 19.00 - 21.30. Medbring dine nørklerier og hent inspiration og evt. hjælp. Du er velkommen til at medbringe din kaffe/the og tilbehør eller købe en kop nescafé/the. Alle er velkomne!

Et medlemsskab af Dansk Husflid, Lemvig koster 125 kr. om året, børn halv pris. Du kan blive medlem af foreningen ved at indbetale beløbet på foreningens konto:

Nordea Lemvig 9589 6380075607

HUSK at meddele navn og også gerne email-adresse på indbetalingen!

Dansk Husflid Lemvig
Formand Ingeborg Refstrup, Heldumvej 51